#TrumpBookReport

Hvad er hovedproblemet i Narnia-serien, hvis nu man skulle skrive en stil om den? Det er selvfølgelig den åbne grænse, der tillader alt og alle at vade igennem klædeskabet, som de lyster. Total katastrofe! Det er i al fald, hvad Twitterverset mener, præsidentkandidat Donald J. Trump ville fokusere på i sin stil.

Forgangne uge har budt på én af de sjovere Trump-relaterede hashtags på Twitter: #Trumpbookreport. Det kom sig af et tweet fra St. Louis borgmesterkandidat, Antonio French, der var træt af håbløse svar på udenrigspolitiske spørgsmål fra Trump under TV-debatterne:

Det blev hurtigt til hashtagget #TrumpBookReport. Nogle af de første var:

Èn af mine yndlingstweet er om Hunger Games:

Social medie-guru Trine-Maria Kristensen var ude med en H.C. Andersens-relateret én. Selvfølgelig!

Jeg skulle også selv prøve:

Den sjoveste og mest elegante kunne være:

Se flere ved at søge på hashtagget #TrumpBookReport. Der er også nogle under #TrumpBookReports. Trump-supportere er selvfølgelig begyndt at blande sig, og hashtagget bliver brugt til irrelevante beskeder, og sådan dør memer til sidst, men det er hysterisk morsomt, mens det varer 🙂

Her er to artikler om fænomenet fra USA Today og Huffington Post.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s